Betalen

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Pure House is het mogelijk om met iDeal en achteraf je betaling te doen. 

Retourneren

Hoelang na ontvangst kan ik mijn bestelling retourneren?

Een artikel mag altijd binnen 14 dagen retour worden gestuurd in originele verpakking, de kosten zijn voor eigen rekening. Indien een artikel defect is willen wij je graag vragen om per e-mail of per telefoon contact op te nemen, wij zullen altijd met een passende oplossing komen. Bij een defect artikel vinden wij het fijn om een foto te ontvangen van het defecte artikel indien dit mogelijk is.

Kan ik mijn artikel(en) retourneren?

Een artikel mag altijd binnen 14 dagen retour woden gestuurd in originele verpakking, de kosten zijn voor eigen rekening. Download het retourformulier om de retournering goed te laten verlopen. De kosten die zijn gemaakt om jouw pakket te verzenden worden niet vergoed behalve bij een defect artikel. Indien een artikel defect is willen wij je graag vragen om per e-mail of per telefoon contact op te nemen, wij zullen altijd met een passende oplossing komen. Bij een defect artikkel vinden wij het fijn om een foto te ontvangen van het defecte artikkel indien dit mogelijk is.

Garantie, retour en herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar;
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. prijs gebonden aan schommelingen op de financiële markt;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

1. De geleverde zaak moet die eigenschappen bezitten die de klant op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Dit geldt tevens bij bijzonder gebruik, voor zover dit door partijen bij het sluiten van de overeenkomst is voorzien.
2. De ondernemer staat er voor in dat de geleverde zaak voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. Indien de levering van een besteld goed onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zodanige inspanningen verrichten als de redelijkheid en de billijkheid met zich brengen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen.
3. De ondernemer is jegens de klant ervoor verantwoordelijk dat de door de fabrikant van de afgeleverde zaak bij aankoop toegezegde garantie behoorlijk wordt nagekomen.

Verzenden

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de kosten voor verzenden?

Nederland
Bij bestellingen boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.
Voor bestellingen onder de € 50,- bedragen de verzendkosten € 4,95.

België
Alleen pakketverzending mogelijk € 8,95