Almanda

Ik heb altijd ‘iets’ gehad met wonen en interieur. Continu ben ik bezig met het opfleuren van mijn huis. Al mijn hele leven lang verzamel ik de mooiste spulletjes. (Geloof me, mijn zolder kent een breder assortiment dan de gemiddelde woonboulevard.) Ik hou ervan om een warm en gezellig sfeertje te creëren. Dat gevoel van thuiskomen zonder überhaupt weg te zijn geweest, ik gun het iedereen! En zo kwam ik op het fantastische idee om anderen aan te steken met mijn passie voor wonen en lifestyle.

Welkom bij Pure House

Hoe het begon

Het was het jaar 2020. Ik was full-time moeder en mijn dagen stonden in het teken van luiers, Nijntje en soepstengels. De enige afwisseling die ik kende, waren de piepjes van de vaatwasser en de wasmachine. Je begrijpt: mijn leven kon wel wat glamour gebruiken! De langverwachte droom van een webshop in woonaccessoires kreeg in gedachte steeds meer vorm. En toen de wereld eenmaal stilstond vanwege het c-woord, zei alles in mij: dít is het moment.

“Met Pure House wil ik jou dat heerlijke gevoel van thuiskomen laten ervaren. Want ik ben ervan overtuigd dat je door middel van betaalbare veranderingen, jouw fantastische huis écht kunt omtoveren tot een warm thuis!” Almanda Eekels, founder